”Hej, vill tacka så mycket för igår, ni är fantastiska!! Ni väckte min kropp, har kommit en ny känsla. Jag lyser! Jag flyger, jag är så glad som svårt att beskriva den fantastiska kroppskänsla. Jag varmt rekommenderar underbara upplevelser till mina vänner. Jag längtar tillbaka och längtar till när min man överraskar mig igen med en massageupplevelse i present.
Rasa

”Det var en underbar upplevelse! Jag längtar redan tillbaka. Den här massagen skulle jag kunna bli beroende av.
Erik och Suzanne var väldigt professionella och naturliga. Det gjorde att jag kunde slappna av, ta emot och njuta.
Det var som om de väckte min kropp. Jag fick uppleva den som något positivt. Det var en ny känsla för mig efter att ha varit utbränt och börjat kämpa med klimakteriebesvär. Tack så mycket!”
Sonja 53

Jag har provat massage på nästan alla ställen runt om i värden när jag rest.
Många bra andra sämre. Har eftersökt en speciell känsla med ett annorlunda tänk runt konceptet massage.
Helheten och känslan tycker jag har saknats när det gäller massage speciellt när det kommer till oss kvinnor.

Tänker på mottagandet och tryggheten speciellt som kvinna. Kontakten man får innan då man själv får frågan om det är något man inte önskar eller tvärtom. För mig är miljön människorna jag möter samt musik oerhört viktigt och att det är en man och kvinna som masserar samtidigt känns väldigt tryckt.
Det mottagandet jag fick vart jag mycket överraskad över. Vänliga och förtroendeingivande kändes det tryggt att låta sig bli omhändertagen i tre timmar.

Att bli masserad av fyra händer samtidigt har jag aldrig varit med om. Fantastisk känsla som är svår att beskriva utan måste upplevas.

Det var inte sista gången jag åker och får en massage av dessa två fantastiska människor som hittat ett koncept jag eftersökt i många år.

Stort tack från mig.
Vi ses snart igen”.
Pia

”Jag kan varmt rekommendera erotisk massage till alla! De är professionell, in-lyssnande och gör ett fantastiskt jobb!”
Maria 42

”En otroligt avslappnande och sensuell massage som jag kan rekommendera till alla som vill uppleva mer njutning i livet!”
Linda 45

”Jag kände mig fullständigt trygg och jag kunde slappna av och njuta!”
Gabriela 46