Tjänster & priser

  • Erotiskmassage
  • Sensuellmassage
  • Tantramassage
  • Parmassage
  • Terapeutisk Erotisk Massage

Du har nu tagit det första steget och hittat oss på nätet och vi hoppas att du vågar ta näst steg och kontakta oss via telefon eller mail så pratar vi vidare om vad du vill ha och behöver.

Du hittar oss tre mil nordost om Stockholm i Vaxholms kommun.

Som en liten extra knorr erbjuder vi även skönt Spabad under bar himmel på vår lugna tomt.

Det kostar 2,500:- för en person och 4,000:- för ett par.

Vi masserar 75 minuter och hela besöket tar cirka 2h.

När vi kommit överens om en dag och tid så får du betala en bokningsavgift på 20% av totalpriset. Skulle ni få förhinder så går det att boka om tiden en gång utan extra kostnad.

Erotisk massage

Här ligger du och tar emot, gärna med en ögonbindel så att du släpper kontrollen. Vi börjar med fjäderlätt beröring för att sen övergå till varm olja (ekologisk kokos olja) och sköna rörelser med våra händer.

Dina reaktioner är naturliga och ingen skam eller skuld finns i närheten.

Klicka här för att boka din tid

Sensuell massage

Denna beröring syftar till att få din hud att formligen bubbla av känslor. Fjäderlätt beröring som ger dig möjlighet att känna varenda cells vibration i kroppen. Synapserna har ett fullständigt fyrverkeri. Rysligt skönt.

Klicka här för att boka din tid

Tantramassage

Att bli medveten och närvarande i din egen kropp är en del av tantra. Du ligger på en varm bädd och vi täcker de delar vi inte masserar med handduk så att du känner dig varm och trygg. Vi börjar mycket lugnt och följer din sinnesstämning. Vi ger dig precis vad du vill ha och behöver. Du ligger på mage i början för att sedan vända dig för att få en helkroppsmassage.

Klicka här för att boka din tid

Parmassage

Här får du möjlighet att upptäcka nya sätt att njuta tillsammans med din partner. Vi har två olika upplägg att erbjuda:
# Ni får massage samtidigt av oss och vi växlar mellan er.
# Vi tillsammans med en av er, masserar den andra.

Klicka här för att boka din tid

Terapeutisk erotisk massage

Detta är ett specialområde för dig som vill njuta men inte vågar eller har tappat lusten. Det finns så många olika orsaker som påverkar oss, cancer är en av dem men även andra trauman som separation, sorg och förlust. Du kanske inte känner dig trygg eller litar på andra människor, kanske har du en relation bakom dig som gjort dig illa. För att inte behöva känna efter har du stängt av dina känslor och behov och låtit jobb och andra ”måsten” ta över. Men du känner att du inte vill ha det så här utan vill bli fri och kunna njuta. Denna massage är speciellt framtagen för kvinnor med traumatiska upplevelser. Vi samtalar, du får massage, du väljer hur mycket kläder du vill ha på dig. Vi tar ett steg i taget tills du känner dig trygg och vill gå vidare. Målet är att du ska känna dig fri och kunna njuta. Du kan komma själv eller med din partner.

Klicka här för att boka din tid

Tjänster & Priser